Uw hoveniersbedrijf voor tuinaanleg en -onderhoud in Noord-Brabant

Neem contact met ons op

Tuinaanleg

Onze ervaren hoveniers realiseren uw complete tuinaanleg volledig naar uw wens. Voordat wij aan de slag gaan plannen we een afspraak bij u thuis in. Samen met u bekijken we alle mogelijkheden, welke uitstraling uw tuin heeft en welke wensen u graag terug wilt zien. Indien gewenst creëren wij een tuinschets en wordt er een voorlopige prijsopgaaf gemaakt. Vervolgens kunt u aangeven wat er eventueel veranderd moet worden, zodat het geheel naar uw smaak wordt. Als laatste stap gaan wij over tot het aanleggen van de tuin van uw dromen. Rob Ras Tuinrealisatie beschikt uitsluitend over professionals die graag voor u aan de slag gaan.

 

 

Maak nu een afspraak

Tuinonderhoud

Om het hele jaar van uw tuin te kunnen genieten heeft deze natuurlijk het nodige onderhoud nodig. Heeft u geen zin, tijd of misschien zelfs geen groene vingers, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u vele mogelijkheden om uw tuin te onderhouden. Dit kan vanaf één of twee keer per jaar tot wekelijks onderhoud. Ook alleen het bemesten van uw tuin behoord tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij alle mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Schakel ons hoveniersbedrijf in

Boomverzorging

Het verwijderen van takken of het volledig verwijderen van een boom is een gevaarlijke klus. Veel mensen beschikken niet over de juiste kennis en het materiaal om deze op een veilige manier te verwijderen, ook is het vaak niet mogelijk om een boom gewoon te laten vallen. Onze boomverzorger is gespecialiseerd in het snoeien en verwijderen van bomen op moeilijk bereikbare plaatsen en op elke hoogte.

Wilt u meer weten over boomverzorging

Tuinrenovatie

Is uw tuin helemaal overgroeid, uw terras verzakt of bent u gewoon uitgekeken op uw huidige tuin? De hoveniers van Rob Ras Tuinrealisatie renoveren graag uw tuin. Zo kunt u weer lang plezier hebben van een prachtige tuin, zonder dat deze helemaal opnieuw aangelegd hoeft te worden. Het leggen van nieuwe bestrating, graszoden of het plaatsen van bloembakken, alles is mogelijk. Wij bespreken graag de uitgebreide mogelijkheden met u. Neem daarom snel vrijblijvend contact met ons op.

Laat ons uw tuin renoveren

Onze tuinspecialisten maken het waar

Ook al heeft u geen groene vingers, dat betekent niet dat u niet van een mooie tuin kunt genieten. Het is dan ook fijn om te weten dat onze specialisten precies weten waar ze mee bezig zijn. Met onze jarenlange ervaring, kennis en de juiste gereedschappen zorgen wij keer op keer voor een geweldige tuin...

Zoekt u een betrouwbare hovenier voor tuinaanleg of tuinonderhoud in de regio Budel-Schoot? Neem direct contact met ons op.

Neem contact op